BEL ONS OP:+316 177 409 97

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts € 4,95 per bestelling, ongeacht het aantal bestelde sets. Bestellingen boven de € 99,- worden gratis thuisbezorgd. Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL. Voor internationale zendingen worden de verzendkosten zichtbaar in de checkout

LEVERTIJD

Bij ieder artikel wordt aangegeven of deze op voorraad is en wanneer de verwachte bezorgdag is. Wanneer je de bestelling plaatst op werkdagen voor 17:00 en betaalt met iDEAL of Paypal, wordt deze in de regel binnen twee dag geleverd. Als je bij betaalwijze kiest voor 'vooruitbetaling per bank' wordt het artikel direct verstuurd, zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Je ontvang van ons een bericht waarmee je de bestelling kunt volgen via Track & Trace. Ruim 97% van de leveringen door PostNL worden op de aangegeven bezorgdag bezorgd.

RETOURNEREN

Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, kan deze binnen de zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd, graag in originele staat en verzegelde fabrieksverpakking. Wanneer je de bestelling wilt retourneren, kun je dit aangeven via het contactformulier. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Fabella is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van teruggestuurde goederen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Nadat wij de zending in goede staat retour hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de bestelling binnen 14 dagen worden terug gestort op je rekening.

GARANTIE

Op alle artikelen die je bij ons koopt heb je uiteraard fabrieksgarantie. In het geval je een artikel ontvangt dat niet aan jouw verwachting voldoet, neem dan contact met ons op. Wanneer een artikel beschadigd is bij ontvangst, dan vragen we je dit ons te melden via het contactformulier. Je artikel wordt dan zo spoedig mogelijk omgeruild, of als dit niet mogelijk is het aankoopbedrag teruggestort.

TOPMERKEN

SERVICE

 

GRATIS VERZENDING

Bij bestelling boven de € 25,-
 

30 DAGEN RETOUR

Geldteruggarantie
 

DAGELIJKSE UPDATES

Nieuwe aanbiedingen en acties
 

24/7 SERVICE

In een uur aan huis